Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ITSEPALVELU KIRPPUTORI

Vuokraamme erityyppisiä ja kokoisia myyntihyllyjä, myyntitelineitä ja myyntitankoja sekä myös isoille esineille sopivaa lattia/seinätilaa.  Pyrimme löytämään sopivamman esillepanovaihtoehdon myytävien esineiden määrän ja laadun mukaisesti jokaiselle asiakkaalle.

Vuokraamme myyntitilaa viikko/kuukausihinnoilla. Hinnoittelumme vaihtelee kausiluonteisesti ja pääsääntöisesti hinnat ovat talvikuukausina edullisempia kuin kesäkaudella. Myös pidempikestoiselle myyntipaikkavuokraukselle pyrimme löytämään listahintoja edullisempia vaihtoehtoja.

Olemme valmiita toimittamaan myös tapauskohtaisia erillispalveluita tai palvelukokonaisuuksia, jolloin vastaamme esim. tuotteiden noudosta, hinnoittelusta ja esille asettelusta erilliskorvausta vastaan.

 

ARVIOINTI- JA REALISOINTIPALVELUT

Tarjoamme yrityksille ja yksityisille kokonaisvaltaista, tilauspohjaista arviointi- ja realisointipalvelua. Hinnoittelu tapauskohtaisesti.

 
VÄLITYSMYYNTI

Otamme tapauskohtaisesti yksittäisiä tuotteita tai tuote-eriä sopimuspohjaiseen välitysmyyntiin.
Välitysmyynnissä perimme 25% kauppahinnasta myyntipalkkiona.


OSTO- JA MYYNTILIIKE

Toimimme tapauskohtaisesti myös osto- ja myyntiliikkeenä. Edellytämme näiden tuotteiden osalta yhteydenottoa etukäteen, että voimme arvioida asianmukaisen ostohinnan.


KULJETUSPALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset kuljetuspalvelut omalla kuljetuskalustollamme.

 

OTA YHTEYTTÄ!
Kulman kirpputori, puh. 040 6540309, sähköposti kulmankirppis@kulmankirpputori.fi.